cazare la camin

Citesc in ziar ca studentii cu diferite boli cronice, pot primi loc special in camin, pt ca se aloca nu stiu cat la suta pt ei.
Un cretinoid de la Ase cu mare functie, zice ca ei nu pot verifica veridicitatea adeverintelor primite de la studenti, asa ca ii cred pe cuvant ca au diabet,sida,hepatita,etc…..You know, bolile cronice.
Mai si adauga faptul ca sigur sunt multi „falsi bolnavi”, pt ca „nu au cum sa faca fata examenelor si sa fie si bolnavi”.
Eh, sa mori tu! Pe bune? Dar daca esti bolnav, esti retardat automat? sau cum?
Pai tocmai aia sanatosi isi bat joc de viata lor si li se rupe daca pierd 4 nopti la rand, sar peste mese ca nu au chef sa pape, si-si baga in vena si mai fac cine stie ce. Nu sunt constienti ca sanatatea se intretine si nu esti vesnic tanar, si nu mereu ai posibilitatea sa ti se rupa in 14.
Tocmai aia bolnavi cronic sunt obligati sa fie altfel, sa fie mai atenti si sa aibe grija de ei. Au mai mult timp pt ei, asa ca au timp si de examene.

Asa ca as sfatui tinerii pretinsi bolnavi, sa nu mai faca economie la buzunar pe spatele celor care chiar au nevoie de cazare la camin si merita lucrul asta.
Doctorii poate sunt si ei constienti ca adeverintele false sunt totusi niste falsuri si pot fi pedepsiti pt asta. Poate isi dau seama ca-s niste panarame care se vand pe 20 lei, punand un diagnostic fals.

Capisci?

Anunțuri

1 comentariu (+add yours?)

  1. Catalin
    Sep 19, 2009 @ 01:04:24

    Makes sense. Trist. :-s

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: